Behandeling

Afkickkliniek ketenpartner

Oprijlaan afkickkliniek Connection SGGZ te Meerlo, ketenpartner van CACN.

Wanneer er sprake is van een ernstige verslaving aan alcohol, een middel of gedraging waardoor iemand in het dagelijks leven niet meer goed kan functioneren, dan sluit een klinische behandeling het beste aan bij de zorgbehoefte. Ook kan het zo zijn dat er sprake is van een combinatie van problemen, waardoor het niet of nauwelijks meer mogelijk is om te stoppen terwijl je thuis blijft wonen. Het is onze ervaring dat bij een ernstige afhankelijkheid of verslaving een klinische behandeling vaak de beste start is. Omdat CACN zelf niet over deze faciliteiten beschikt, werken wij nauw samen met onze ketenpartner Connection SGGZ in Eindhoven.

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Connection SGGZ biedt een intensieve behandeling in zowel Zuid-Afrika als in Meerlo (Noord-Limburg). Er staat een gespecialiseerd en ervaren multidisciplinair team voor je klaar om je op te vangen en je te helpen je verslaving te overwinnen. De behandeling wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Er zijn wel comfortkosten van toepassing en voor Zuid-Afrika de kosten voor een vliegticket. Mocht een klinische behandeling het beste bij jou passen, dan brengen wij je in contact met Connection SGGZ.

Twijfel je?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden en kunnen je meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. We begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om zelfstandig te stoppen. Wij weten als geen ander dat er kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken!

Waarom kiezen voor CACN Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage
  • Geen lange wachtlijsten
  • Thuis blijven wonen
  • Gewoon blijven werken
  • Behandeling op maat
  • Oog voor onderliggende problematiek
  • Focus op duurzaam herstel

Hulp nodig? Vul je contactgegevens in.

Veelgestelde vragen over afkickkliniek ketenpartner

Waarom verwijzen jullie me door naar klinische opname?
Hoe werkt een doorverwijzing voor klinische zorg?
Worden de behandelingen van ketenpartner Connection SGGZ vergoed?
Wat is het verschil tussen dagbehandeling en klinische zorg?