Persoonlijke zorg

Lachende teamleaden van CACN in kring houden hun handen op elkaar en staan garant voor persoonlijke zorg.

Wij begrijpen dat ieder mens anders is en wij onderscheiden ons dan ook door middel van een persoonlijke aanpak. Per individu wordt er een behandelplan op maat gemaakt voor persoonlijke zorg, zodat we per persoon de kans op duurzaam herstel vergroten.

Voel je thuis bij ons

Gastvrijheid is een essentieel onderdeel van onze persoonlijke en effectieve zorg. Daarmee willen we voldoen aan de fysieke en emotionele behoeftes vanuit jouw beleving. Door oprechte aandacht, van mens tot mens, voel jij je gewaardeerd en kunnen wij als zorginstelling de behandeling beter aansluiten op jouw individuele zorgbehoeftes.

Een inspirerende leefomgeving

Je omgeving speelt een belangrijke rol bij het herstellen van een verslaving. Alle locaties waar wij een ambulante dagbehandeling aanbieden zijn daarom zo ingericht en gelegen dat ze bijdragen aan jouw ontwikkeling en welzijn. Er is altijd sprake van een prettige en inspirerende huiselijke omgeving.

Waarom kiezen voor CACN Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage
  • Geen lange wachtlijsten
  • Thuis blijven wonen
  • Gewoon blijven werken
  • Behandeling op maat
  • Oog voor onderliggende problematiek
  • Focus op duurzaam herstel

Samen keuzes maken

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze zorg. Daarnaast zijn jouw mening en wensen een belangrijke factor voor het slagen van de behandeling. Wanneer we immers samen keuzes maken en de regie uiteindelijk weer in jouw eigen handen komt, heeft dit een positief effect op de slagingskans.

Optimistisch en motiverend

Jouw gedrevenheid is een belangrijke factor voor het slagen van de behandeling. Omdat wij daarnaast als zorginstelling zelf ook positief ingesteld zijn, handelen wij op een optimistische en motiverende wijze om zo jouw motivatie te stimuleren en de hoop op herstel te vergroten.

Ik wil advies

Wij zijn er ook voor vragen over je gebruik of gedrag.

Hulp nodig? Vul je contactgegevens in.