Ik wil verwijzen

Beste collega,

Wanneer uw cliënt hulp nodig heeft bij een verslaving, staan wij altijd voor uw cliënt klaar. Wij bieden professionele hulp bij een verslaving op een persoonlijke en betrokken wijze. Als instelling zijn we ook aangesloten bij Zorgdomein.

Voor een officiële verwijzing vragen wij u om de verwijsbrief te versturen naar CACN Verslavingszorg via Zorgdomein. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met uw cliënt voor een telefonische kennismaking en screening. Wanneer de hulpvraag naar verwachting aansluit bij ons behandelaanbod, wordt uw cliënt uitgenodigd voor een intakegesprek.

Mocht u geen gebruik maken van Zorgdomein, dan kunt u onze verwijsbrief downloaden en invullen. Deze kunt u mailen per beveiligde e-mail naar info@cacn.nl of meegeven aan de cliënt. Als wij de contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) van de cliënt niet hebben, kunnen wij uw aanmelding helaas niet in behandeling nemen, omdat wij dan geen pre-intake kunnen doen.

Heeft u vragen over onze behandelingen en werkwijze of wilt u graag eerst telefonisch contact, dan zijn wij op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur op nummer 040-303 2626. Wij zien uit naar een kennismaking en staan u graag te woord.

 

*De persoonsgegevens die u doorgeeft, blijven altijd strikt vertrouwelijk*

Hulp nodig? Vul uw contactgegevens in.