Intakegesprek

3 personen met laptop en tablet aan bureau tijdens intakegesprek bij CACN.

Voor de intake bij CACN Verslavingszorg kom je naar een van onze locaties in het centrum van Eindhoven of Utrecht. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met jou en worden de hulpvraag en problematiek in kaart gebracht. De intakefase is onderverdeeld in twee gesprekken die aansluitend op dezelfde dag plaatsvinden. Het eerste gesprek wordt gedaan door een psycholoog of een GGZ-agoog. Aansluitend vindt er een gesprek plaats met een psychiater, zodat de juiste diagnose gesteld kan worden.

Zorg die bij jou past

Ieder mens is anders en geen verslaving is hetzelfde. Daarom geven wij een behandeladvies op maat dat aansluit op jouw behoeftes. Samen met jou kijken we wat het beste voor jou is. Je kunt altijd zelf kiezen of je door ons geholpen wilt worden.

Je kunt snel terecht

Wij hebben geen lange wachttijden, dus je kunt bij ons snel terecht voor een intakegesprek. Als jij klaar bent voor een nieuw leven, neem dan vandaag nog contact met ons op om je aan te melden. Moet je na je intake toch nog even wachten voor je behandeling kan beginnen dan kun je deelnemen aan onze voorzorgsgroepen, zodat je toch direct aan de slag bent. Hierdoor leer je de locatie alvast kennen, krijg je informatie over wat je te wachten staat en ontmoet je medecliënten.

Twijfel je?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden en kunnen je meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. We begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om zelfstandig te stoppen. Wij weten als geen ander dat er kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken!

Waarom kiezen voor CACN Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage
  • Geen lange wachtlijsten
  • Thuis blijven wonen
  • Gewoon blijven werken
  • Behandeling op maat
  • Oog voor onderliggende problematiek
  • Focus op duurzaam herstel

Ik wil informatie

Samen werken we aan jouw herstel. We vertellen je graag wat je kunt verwachten.

Hulp nodig? Vul je contactgegevens in.