Afkickklinieken

Afkickkliniek en de kosten voor behandeling

Man bekijkt website over zorgverzekering voor info over de behandelingskosten in de afkickkliniek.

De kosten van een afkickkliniek kunnen je tegenhouden om die eerste stap te zetten en professionele hulp te vragen. Onze behandelingen worden 100% vergoed vanuit de basiszorg. Dat kan een geruststelling voor je zijn. Wij vragen bovendien geen eigen bijdrage. Wanneer het jou niet lukt om zelfstandig te stoppen met drugs, alcohol, gamen of gokken, kan onze begeleiding net dat verschil maken. Je staat er dan niet meer alleen voor.

Wie betaalt de kosten voor een behandeling in de afkickkliniek?

Een verslaving kan allerlei vervelende gevolgen hebben. Het is niet ondenkbaar dat je je in de schulden hebt gestoken. Dan is het fijn om te weten dat de kosten voor een behandeltraject in onze afkickkliniek vergoed worden vanuit je basiszorgverzekering. Hiervoor is iedereen die in Nederland woont, verplicht verzekerd. Je financiële situatie hoeft daardoor geen drempel te zijn om hulp te zoeken voor een verslaving. Maar hoe zit het nou precies?

Je ontvangt vergoeding voor behandeling in onze afkickkliniek

CACN is een erkende en professionele GGZ-instelling. Wij beschikken over een WTZa-vergunning; dat wil zeggen dat we erkend zijn door het Ministerie van Volksgezondheid en Sport.

Onze behandelingen worden hierdoor volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Dit gebeurt vanuit je basispakket. Dat betekent dat je geen aanvullende verzekeringen hoeft af te sluiten om toch bij ons een behandeling op maat te kunnen volgen.
Wel wordt je eigen risico mogelijk in rekening gebracht. De hoogte hiervan hangt af van de afspraken die je hebt gemaakt met je zorgverzekeraar.

Bij CACN betaal je geen eigen bijdrage

Voor onze behandelingen vragen wij geen eigen bijdrage. Dat sluit aan bij onze missie om zoveel mogelijk cliënten naar een leven te begeleiden waarin zij vrij zijn van verslaving. Wat wij dan wel van jou vragen? Jouw volledige inzet om je behandeling tot een goed eind te brengen.

Waarom kiezen voor CACN Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage
  • Geen lange wachtlijsten
  • Thuis blijven wonen
  • Gewoon blijven werken
  • Behandeling op maat
  • Oog voor onderliggende problematiek
  • Focus op duurzaam herstel

Ik wil informatie

Samen werken we aan jouw herstel. We vertellen je graag wat je kunt verwachten.

Zet vandaag nog die eerste stap

Ondanks de vergoedingen begrijpen we dat het moeilijk blijft om contact met ons op te nemen. Je geeft daarmee toe dat je een probleem hebt met alcohol, drugs, gokken of gamen. En dat je dat niet zelf opgelost krijgt. Daar is moed voor nodig hebt.
Wat we echter ook weten – om de eenvoudige reden dat we het continu van onze cliënten horen – is dat deze eerste stap ook de weg vrijmaakt naar een leven waarin jij weer aan het roer staat en niet de verslaving.

Je staat er niet langer alleen voor bij CACN

Verslaving voelt vaak ontzettend eenzaam. Omdat je niemand in vertrouwen durft te nemen, omdat het op onbegrip uit je omgeving stuit, omdat je je schaamt. Vanaf het moment dat je ons om hulp vraagt, sta je er niet langer alleen voor. Ons team van zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen staat voor je klaar. Je zult ook veel steun vinden bij je medecliënten. Je komt tenslotte terecht in een omgeving met gelijkgestemden, die zich goed kunnen inleven in jouw situatie. Bel ons daarom vandaag nog, zodat we samen aan een betere kwaliteit van leven kunnen werken. De kosten van onze afkickkliniek hoeven daar absoluut geen belemmering voor te zijn.

Hulp nodig? Vul je contactgegevens in.

Veelgestelde vragen over de behandelingskosten in de afkickkliniek van CACN

Wat kost een behandeling bij CACN mij?
Hoe snel kan ik terecht bij CACN?
Hoe ziet een behandeling eruit in de afkickkliniek van CACN?
Wat gebeurt er als ik de behandeling in de afkickkliniek heb afgerond?