Afkickkliniek voor drugs

Buitenaanzicht van de afkickkliniek in Eindhoven van CACN Verslavingszorg.

In onze afkickkliniek voor drugs helpen we jou om ingesleten gebruikspatronen duurzaam te doorbreken. Heb je voor jezelf de beslissing genomen om te stoppen met drugs? Dan kan het zijn dat je het zwaar valt om dit zelfstandig te doen. Of het lukt voor even, tot er een moment voorbij komt waarin je je weer laat verleiden. Het kan dan zinvol zijn om je bij ons aan te melden.

Voor wie is onze afkickkliniek voor drugs?

Misschien verwacht je dat onze afkickkliniek er is voor mensen die kampen met een drugsverslaving, wanneer willen gebruiken veranderd is in moeten gebruiken. Dat klopt, maar wij zijn er ook wanneer jouw gebruik bepaalde vragen oproept die je niet zo snel met iemand uit je omgeving kunt bespreken. Het kan daarnaast zo zijn dat je alleen in bepaalde situaties of af en toe de controle verliest. Twijfel je ergens over? Of wil je gewoon eens praten met iemand die jou kan adviseren zonder te oordelen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wacht niet met hulp vragen

Een drugsverslaving begint vaak klein, maar is in feite een chronische en progressieve hersenziekte. Als jij er gevoelig voor bent, zullen gebruik én gevolgen verergeren wanneer je niets doet. Dat kan heel geleidelijk en bijna ongemerkt gaan, maar soms kunnen de problemen in korte tijd escaleren. Hoe eerder je daarom onze hulp inschakelt, hoe minder ingrijpend de gevolgen zullen zijn en hoe groter de kans op een duurzaam herstel.

Waarom kiezen voor CACN Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage
  • Geen lange wachtlijsten
  • Thuis blijven wonen
  • Gewoon blijven werken
  • Behandeling op maat
  • Oog voor onderliggende problematiek
  • Focus op duurzaam herstel

Professionele hulp bij verschillende verslavingen

Wil je meer weten over de verschillende verslavingen die wij behandelen? Klik op het overzicht hieronder of neem contact met ons op. Je kunt ook bij ons terecht als je problemen hebt met meerdere drugs, zoals coke en XTC, oxazepam en alcohol, coke en wiet. 

Verslavingszorg die bij jou past

Omdat ieder mens anders is, vinden we het belangrijk om maatzorg te bieden. Wanneer je ons laat weten dat je hulp nodig hebt, plannen we daarom zo snel mogelijk een intakegesprek. Hieruit kunnen dingen naar voren komen die specifiek op jouw situatie betrekking hebben. Er spelen bijvoorbeeld bepaalde onderliggende problemen die de verslaving voeden of triggeren. We zullen daar tijdens je behandeling ruim aandacht aan besteden. Door jouw persoonlijke zorgbehoeften en situatie vast te stellen, kunnen we ons zorgadvies daar goed op afstemmen.

Hoe CACN je helpt te herstellen

In gemiddeld 12 weken helpen we je om de controle weer terug te winnen op je eigen leven. Dat doe je samen met ons team van zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen. Je volgt zowel groepstherapie als individuele sessies vanuit de huiselijke omgeving van onze afkickkliniek in Eindhoven of Utrecht

Na je behandeling

En ook na die periode sta je er niet alleen voor. CACN biedt een nazorgtraject waarin we je ook na de behandelperiode begeleiden. Zo krijg je niet alleen de handvatten voor een leven waarin je vrij bent van verslaving. We helpen je ook om dat leven weer goed op de rit te krijgen. 

Ik wil informatie

Samen werken we aan jouw herstel. We vertellen je graag wat je kunt verwachten.

Zet vandaag nog de eerste stap

Bel ons op 040-303 2626 of vul het contactformulier in, zodat we je kunnen benaderen voor een intake. We beseffen dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Je zegt daarmee in feite dat je een probleem hebt waar je niet zelf uitkomt. Verslaving gaat bovendien vaak samen met schaamte en een hoop andere emoties. Dat maakt het er niet gemakkelijker op. Toch kan het je heel veel opleveren om die eerste stap te zetten. Je staat er dan namelijk niet langer alleen voor. Vanaf dat moment zijn wij er om je te helpen. Daarnaast zien we in onze kliniek dat cliënten enorm veel steun bij elkaar vinden. 

Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op. In onze afkickkliniek begeleiden we jou naar een leven zonder drugs. 

Hulp nodig? Vul je contactgegevens in.

Veelgestelde vragen over de afkickkliniek voor drugs van CACN

Hoe verloopt het aanmeldproces bij de afkickkliniek voor drugs?
Wat is de wachttijd bij CACN?
Wat kost een behandeling bij CACN?
Hoe ziet een behandeling in de verslavingskliniek eruit bij een verslaving aan drugs?