Afkickkliniek gokken

Buitenaanzicht schuin van de afkickkliniek in Eindhoven van CACN Verslavingszorg.

In onze afkickkliniek voor gokken helpen we je naar een leven waarin jij zelf weer jouw keuzes bepaalt en niet de verslaving. Door jouw persoonlijke behoeftes in kaart te brengen, helpen we jou op een manier die bij je past. Samen gaan we zo voor een duuurzaam herstel dat je levenskwaliteit op alle vlakken verbetert.

Waarom zelf stoppen pittig kan zijn

Heb je weleens geprobeerd om in je eentje te stoppen of te minderen met gokken? Dan heb je misschien zelf ondervonden hoe moeilijk dat kan zijn. Zo kun je soms ongemerkt last hebben van onderliggende problemen, waardoor je telkens weer opnieuw begint. Of je krijgt afkickverschijnselen.

Professionele ondersteuning kan verlichting brengen

Al deze zaken kunnen het lastig maken om op eigen houtje te stoppen met gokken. Geldt dit ook voor jou? Neem dan contact ons op met onze afkickkliniek, zodat we je professionele hulp kunnen bieden voor je gokverslaving. We plannen dan zo snel mogelijk een intakegesprek in. Dit vormt de basis van een behandeling op maat en kan het verschil maken om duurzaam te kunnen herstellen.

Hoe wij samen te werk gaan

Vanuit een huiselijke omgeving volg je verschillende vormen van therapie. In onze werkwijze vertellen we daar meer over. Dat doe je individueel of samen met je medecliënten. Je krijgt hierbij altijd begeleiding van ons team, dat bestaat uit gespecialiseerde zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe je een terugval kunt herkennen en voorkomen. Dat doen we met terugvalpreventie en door al tijdens de intake na te denken over passende nazorg.

Ambulante en klinische zorg

Wanneer onze ambulante dagbehandeling bij jou past, kun je tijdens jouw hersteltraject gewoon thuis blijven wonen. Je kunt voor deze vorm van zorg terecht in onze afkickkliniek in Eindhoven of in Utrecht. Blijkt uit het intakegesprek dat je intensievere zorg nodig hebt, dan kunnen we je in contact brengen met onze ketenpartner Connection SGGZ. In alle gevallen sta jij centraal. Dat betekent ook dat we jouw privacy respecteren en je altijd het advies geven waarin de kwaliteit van jouw leven centraal staat.

Waarom kiezen voor CACN Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen lange wachtlijsten
  • Thuis blijven wonen
  • Gewoon blijven werken
  • Behandeling op maat
  • Oog voor onderliggende problematiek
  • Focus op duurzaam herstel

Meer informatie over gokken

Voor wie is onze afkickkliniek voor gokken?

De gevolgen van een gokverslaving kunnen behoorlijk ernstig zijn. Daarom is het belangrijk om je zorgen en problemen zo snel mogelijk bespreekbaar te maken. Vind je dit lastig of heb je niemand in je eigen kring bij wie je terecht kunt? Neem dan contact op met onze ontwenningskliniek. Wij zijn er om je passende begeleiding te bieden. Je kunt ook bij ons terecht als je vragen hebt over je speelgedrag of daar eens met iemand over wilt praten. Dat kan al enorm opluchten en vanaf daar bekijken we samen wat de volgende stap is. 

Daarnaast zijn wij er ook als jij je zorgen maakt dat een naaste een gokprobleem heeft.

Kosten van de behandeling

Een gokverslaving gaat vaak samen met financiële problemen. Het is dan fijn om te weten dat jouw behandeling vergoed wordt vanuit de basiszorg. Ook wanneer je naast het gokken problemen hebt met andere middelen. Denk aan gokken en cannabis, gokken en coke of gokken en alcohol. Wij vragen bovendien geen eigen bijdrage voor de behandelingen. Zo blijft onze vorm van specialistische geestelijke gezondheidszorg voor iedereen bereikbaar. 

Neem daarom vandaag nog contact op. Ook voor jou is er hoop op een betere toekomst.

Hulp nodig? Vul je contactgegevens in.